Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام ابراهیم اکبری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره فعالیت‌های فرهنگی این داتشگاه در تابستان و سال تحصیلی جدید اظهارکرد: براساس سیاست گذاری‌های فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، به دنبال این هستیم که شرایط ایجاد شده براثر شیوع کرونا را به فرصتی برای انجام فعالیت‌های کیفی فرهنگی تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین راستا به دنبال استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های گروه معارف، نهاد رهبری، بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و تمامی دلسوزان فرهنگی هستیم و طی این مدت جلسات متعددی را با حفظ پروتکل‌های بهداشتی برگزار کرده‌ایم.

اکبری ادامه داد: تقویت و توسعه فعالیت‌های فرهنگی در فضای مجازی و سایبری نیز یکی از رویکردهای اصلی ما برای سال تحصیلی جدید خواهد بود. در همین راستا تولید محتوای قوی فرهنگی را برای کارکنان، دانشجویان و استادان را در دستور کار قرار خواهیم داد. امروز بستر فضای مجازی فرصتی را ایجاد کرده است که باید به بهترین شکل ممکن از آن استفاده کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تصریح کرد: استفاده از ظرفیت تشکل‌های دانشجویی برای تولید محتوای فرهنگی در مناسبت‌های مختلف از دیگر سیاست‌های ما است. نشریات دانشجویی نیز به صورت الکترونیک در فضای مجازی منتشر می‌شود که در آن از قلم دانشجویان فعال برای انتشار مطلب و دیدگاه‌هایشان در حوزه‌های مختلف استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به فعالیت مراکز مشاوره امین گفت: مشاوران مرکز مشاوره امین به همه روزه به صورت تلفنی و آنلاین آمادگی انجام مشاوره در زمینه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و دینی دارند. در این مراکز از ظرفیت استادان روانشناسی و معارف استفاده شده است تا بتوانیم نقش آفرینی خوبی در حوزه تامین امنیت روانی دانشجویان ایفا کنیم.

اکبری با اشاره به لزوم تولید محتوای فرهنگی در فضای مجازی برای مقابله با جنگ نرم بیان کرد: اگر امروز خوراکی فرهنگی مناسب را برای جوانان و دانشجویان تولید نکنیم، دشمن خوراک مسموم را برای آن‌ها تولید خواهد کرد. به همین دلیل ما به دنبال تشکیل کارگروهی تحت عنوان کارگروه «فضای مجازی» هستیم تا با رصد وضعیت و ظرفیت‌های موجود واحدها، برنامه ریزی دقیقی را در این حوزه داشته باشیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد کرج در پایان خاطرنشان کرد: انجام ورزش‌های همگانی از سوی کانون‌های دانشجویی، انجام رزمایش کمک مومنانه توسط دانشجویان و خدمت رسانی به افراد نیازمند، از جمله اقداماتی است دانشگاه‌ها می‌توانند در طول ایام تعطیلی دانشگاه‌ها به منظور افزایش روحیه همدلی و ارتقای سطح فرهنگی دانشجویان و کارکنان در دستور کار قرار دهند.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد کرج حجت الاسلام ابراهیم اکبری کارگروه فضای مجازی و رسانه فعالیت فرهنگی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد کرج کارگروه فضای مجازی و رسانه فعالیت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۳۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳

سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۳" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر 13" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

قرار است در این جشنواره که تا روز 18 اردیبشهت ماه ادامه دارد آثار برتر در حوزه ها و قالب های مختلف ادبی و رسانه ای معرفی شوند.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره است.

به گفته مسئولان نمایشگاه، آثار برتر در 42 رسته با معرفی 120 اثر در حوزه های مختلف علمی، ادبی اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انتخاب شدند. آثار برتر در بخش های مختلف تیتر و لید، یادداشت، مقاله، سرمقاله، مصاحبه و نشریات برتر قرار دارند.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر 13» است‌.

به گزارش تسنیم، جشنواره تیتر دانشجویی در مرحله اول با صدور فراخوانی آغاز و دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شد. در اختتامیه جشنواره که با حضور مسئولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند