Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ در این جلسه که با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار شد، از محلول ضدعفونی کننده نانویی، محصول نانوکلوئید نقره و محصولات نانوکامپوزیت های پایه کربنی به عنوان ۳ محصول جدید دانش بنیان این دانشگاه رونمایی شد.

 محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در مراسم رونمایی از این محصولات دانش بنیان اظهار داشت:  این محصولات در راستای تحقق اهداف و سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در زمینه تولید ثروت از علم و در مسیر دست یابی به درآمدزایی های علمی دانشگاه و رهایی از وابستگی به شهریه تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   وی افزود: روند تولید این محصولات با همت متعهدانه محققان این دانشگاه و با همکاری مرکز تحقیقات مهندسی مواد پیشرفته واحد کرج و شرکت دانش بنیان سازه کامپوزیت کاوه طی شده است که  علاوه بر تحقق اهداف دانشگاه، گام موثری نیز در تامین نیازهای روز جامعه و استان برداشته و مسیر ارتباط هرچه بیشتر علم و صنعت را هموار می‌کند.

رئیس واحد کرج در توضیح کاربرد این محصولات گفت: نانوکامپوزیت‌ها بر مبنای زمینه مورد استفاده به سه دسته زمینه فلزی، زمینه سرامیکی و زمینه پلیمری تقسیم می‌شوند که نانوکامپوزیت‌های زمینه پلیمری از جنبه کاربرد های صنعتی به دلیل سبک بودن و قیمت پایین تولید در جایگاهی بالاتر قرار دارند.

 برهانی فر همچنین اضافه کرد: در فرآیند ساخت نانوکلوئیدهای نقره نیز می توان به خاصیت مهم ضدباکتری بودن آنها تاکید کرد و نیز کاربردهای دیگر این محصول نیز همچون: استفاده در ظروف نگهداری غذا، درپوشهای پلاستیکی و آلومینیومی، صنعت شیشه، سرامیک‌های مورد استفاده در بیمارستانها، مواد بهداشتی(خمیر دندان، پودرهای لباسشویی و مایع ظرفشویی)، ضدعفونی کردن آب و غذا، مخازن آب و مواد غذایی، تولید چسب‌های زخم و ساخت و تولید نخ های نساجی است.

   وی در توضیح عملکرد مایع ضدعفونی کننده نانویی شرح داد: این محلول به عنوان یک مجموعه حاصل از ژل آلوئه‌ورا  و نانوکلوئوید نقره  قدرت حذف  ویروس، باکتری و قارچ ها  را دو چندان می نماید و در مقایسه با سایر محصولات موجود در بازار،  دارای قدرت ضد عفونی بیشتری است. که می توان به مهمترین ویژگی های آن شامل: محافظت از دست در برابر طیف وسیعی از باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها، ضد عفونی کردن کامل دست و پاک کردن آلودگی‌ها، دارا بودن ویتامین E و عصاره آلوئه ورا اشاره کرد که بدون نیاز به آب‌کشی قابل استفاده است.

    محمدحسن برهانی فر در پایان سخنانش ضمن ابراز خرسندی از حرکت موثر و موفق دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز بویژه واحد کرج در مسیر دستیابی به اهداف از پیش تعریف شده خود؛ تاکید کرد: در حال حاضر دانش فنی طراحی و تولید این محصولات کم نظیر تدوین گشته و مرکز تحقیقات مهندسی مواد پیشرفته آماده راه اندازی و تولید محصول در مقیاس انبوه است.

     رئیس واحد  کرج ابراز امیدواری کرد با حمایت سرمایه گذاران و صاحبان صنایع ضمن تولید انبوه این محصولات، علاوه بر رهایی از وابستگی به سایر کشورها، مانع خروج ارز از کشور شده و در جهت تحقق تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سال جهش تولید، بیش از پیش موثر واقع شود.

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1077900 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز دانش بنیان محمدحسن برهانی فر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز دانش بنیان واحد کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استادان با فعالیت در مراکز رشد و فناوری و هم‌افزایی علمی و تبدیل علم به ثروت در کسب درآمد شهریه اثرگذار هستند.

وی با بیان اینکه آثار شهید مطهری در رشد فکری استادان و دانشجویان موثر است، عنوان کرد: تبیین اندیشه‌های علمی و سیاسی شهید مطهری در دانشگاه و برای تعلیم و تربیت دانشجویان بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی  افزود: در راستای اهداف سند تحول و صیانت از دستاورد‌های علمی و پژوهشی استادان و دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی کار‌های خوبی صورت گرفت و برای کاربردی کردن تولید علم به ثروت فعالیت و تلاش شما استادان نقش مهمی دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم با تبریک روز معلم، تلاش و کوشش و ایثار استادان در کلاس درس را یک عشق ذاتی و درونی دانست و گفت: معلمی یک هدف برای رسیدن به معبود خود است آموزش و تدریس در کلاس لذت بخش و یک کار الهی است که انسان به آن عشق می‌ورزد.

سید میرالله حسینی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با بهرگیری از گام دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی و سند تحول در سال‌های اخیر رشد چشمگیری در جذب دانشجو براساس سوابق تحصیلی، تولید محصولات علمی، مشارکت دانشگاهیان به مسائل فرهنگی داشته است.

به گزارش آنا، آئین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور دکتر مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، سید میرالله حسینی رئیس دانشگاه، استادان هیئت علمی همراه با خانواده، معاونان، در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از استادان دانشگاه با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد